Tiger of Sweden Kläder

Som namnet Tiger of Sweden skvallrar om är Tiger från början svenskt, men ägs numera av danska IC Company. Företaget har en över 100-årig historia och grundades redan 1903 av två skräddare i Uddevalla. Från att ha tillverkat ytterst

Som namnet Tiger of Sweden skvallrar om är Tiger från början svenskt, men ägs numera av danska IC Company. Företaget har en över 100-årig historia och grundades redan 1903 av två skräddare i Uddevalla. Från att ha tillverkat ytterst traditionella plagg till enbart män blev Tiger ett ledande svenskt designerföretag. Under sin slogan: “A different cut” har Tiger lyckats erövra kostymen från finansvärlden och ta den med ut i gatumodet. Sedan 1997 tillverkar Tiger of Sweden även damkläder och i dagens kollektion ingår även accessoarer och skor. Varumärket säljs idag på tre kontinenter och har omkring 1200 återförsäljare världen över.
Tiger slog igenom med sin linje för konfektion och skräddade plagg, men har också en tuff framgångsrik jeanslinje, med en passform som är närmast oslagbar. Du kan garanterat hitta ett par nya favoritjeans hos Tiger jeans. Stora delar av Tigers utbud finns här online på nicco.se.