Under de senaste 40 åren har vi jobbat med mode och drivit den fysiska butiken Nicco i Halmstad. Med erfarenhet och fingertoppskänsla har vi samlat ett noga utvalt sortiment från de starkaste svenska och internationella varumärkena och små uppstickare, så att du som kund hos oss ska känna dig säker på att alltid hitta det senaste.

Vi jobbar ständigt med att förnya oss enligt våra kunders önskemål och trenderna som gäller just nu. Du hittar allt från skor, väskor, kläder och accessoarer i vårt sortiment som riktar sig både till dam och herr.

Vi vill att du som kund ska få en unik shoppingupplevelse, vare sig du handlar i vår fysiska butik eller på nicco.se. För oss som familjeföretag, är den personliga servicen och familjekänslan väldigt viktig, detta förmedlar vi genom ett genuint servicearbete och genom att ge dig som kund det lilla extra. Om du har några frågor om produkter eller leveranser, tveka aldrig att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna.

Gå gärna med i vår kundklubb, där du samlar bonus, får ta del av speciella erbjudanden och förhandsinbjudan till vår rea med mera.
I våra sociala kanaler @niccohalmstad får ni även följa med i vår vardag och följa vår resa mot ännu fler år i modets tecken.

Välkommen till oss både på webben och i butikerna.