Skor

Skor ska vara sköna att bära, de ska vara snygga och vara av bra kvalitet. De ska vara rädda om dina fötter, passa till din outfit, ja det finns många krav på våra skor. På nicco.se hittar du klassiska skor från Dahlin. Skor i skinn och med skinnfoder för bästa comfort. En sko helt i skinn

Skor ska vara sköna att bära, de ska vara snygga och vara av bra kvalitet. De ska vara rädda om dina fötter, passa till din outfit, ja det finns många krav på våra skor.
På nicco.se hittar du klassiska skor från Dahlin. Skor i skinn och med skinnfoder för bästa comfort. En sko helt i skinn gör att du svettas mindre och att skon håller längre, vilket är bra både för miljön och plånboken. Satsa gärna lite extra pengar på en bra herrsko. Då får du sköna skor, som håller för att användas dagligen. Skorna ska bära dig framåt under många timmar, så välj dina skor med omsorg. Ta hand om dina skor, putsa dem och impregnera dem, så håller de färg och form längre. Vi har sneakers från bland annat Selected och J.lindeberg, välj med normal sula för en klassisk look eller en lite högre sula för en trendigare look. Sneakers är idag inte bara en fritidssko, utan används för att göra kostymen mer lekfull eller som en perfekt jobbsko att bära till chinos eller jeans. Just nu är det väldigt trendigt med sneakers som har olika material på samma sko, t.ex. läder, textil och mocka.
Vi på nicco.se hjälper dig gärna att hitta rätt herrsko till rätt tillfälle.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.