Piké

Pikén, kärt barn har många namn, piké, polo eller tenniströja är några. En piké är det perfekta plagget för dig som vill ha något lite snyggare än t-shirt men inte vill bära skjorta. Pikén är perfekt till golfen, på vägen till stranden, när du vill ha något snyggt till favoritjeansen, pikén är också snygg under kavajen till den lite ledigare middagen eller grillkvällen med vänner.

Pikén, kärt barn har många namn, piké, polo eller tenniströja är några. En piké är det perfekta plagget för dig som vill ha något lite snyggare än t-shirt men inte vill bära skjorta. Pikén är perfekt till golfen, på vägen till stranden, när du vill ha något snyggt till favoritjeansen, pikén är också snygg under kavajen till den lite ledigare middagen eller grillkvällen med vänner. Välj en piké i ett lite mer dressat tyg och stoppa ner i byxorna för en formellare look, eller en med lite större krage och bär till kavajen. Det har blivit väldigt populärt med skjortor i pikétyg för att de är lika sköna som en t-shirt att bära men lika snygga som en skjorta, det perfekta plagget till många tillfällen med andra ord.
Hos oss på nicco.se hittar du klassiska pikéer som vi har i sortimentet året runt, likväl som pikéer i härliga säsongsfärger. Eller varför inte en mönstrad piké till sommarshortsen? Välj din favorit här på nicco.se från bl.a. J.Lindberg, Tiger of SwedenTommy Hilfiger och Bruun & Stengade.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.