Kostymer

Kostymen är ett användbart och formellt plagg som används vid flera tillfällen enligt tradition, som student, bröllop, begravning och finare middagar och fester. Att köpa en kostym kan vara svårt, man behöver tänka på passform, när den ska användas, hur den ska användas och hur ofta den ska användas. Använder du kostym bara vid enstaka tillfällen, är det smart att välja en klassisk

Kostymen är ett användbart och formellt plagg som används vid flera tillfällen enligt tradition, som student, bröllop, begravning och finare middagar och fester. Att köpa en kostym kan vara svårt, man behöver tänka på passform, när den ska användas, hur den ska användas och hur ofta den ska användas. Använder du kostym bara vid enstaka tillfällen, är det smart att välja en klassisk färg som passar året runt och en klassisk passform.
På nicco.se hittar du flera klassiska kostymer, är du osäker på passform hjälper vi dig gärna. En kostym i ull är alltid ett stilsäkert och hållbart tips, speciellt om du använder kostym i jobbet. Har du redan en klassisk kostym hemma så kan en mönstrad kostym vara ett snyggt tillägg i din kostymgarderob, en klassiskt randig eller en med en snygg ruta. 2B2C har flera både klassiska och trendiga kostymer, som går att kombinera med väst i samma tyg. Även Tiger of Sweden har en klassisk snygg kostym som även den går att kombinera med väst. Är du ute efter en enkel snygg examenskostym har Selected flera snygga och prisvärda alternativ.
Vi på nicco.se svarar gärna på alla frågor du kan ha när du ska köpa en ny kostym.