Skjortor

Skjortor är en bas i var mans garderob, används dagligen av många män. Vita skjortor till de lite mer formella tillfällen och vissa arbeten, få herrskjortor ger ett så snyggt och fräscht intryck som den vita, välj bland vita skjortor från Tiger of Sweden med skön stretch, eller

Skjortor är en bas i var mans garderob, används dagligen av många män. Vita skjortor till de lite mer formella tillfällen och vissa arbeten, få herrskjortor ger ett så snyggt och fräscht intryck som den vita, välj bland vita skjortor från Tiger of Sweden med skön stretch, eller Bruun & Stengade som har både slim fit och regular passform, Selected har den perfekta vita skjortan om du behöver ha en dressad skjorta till något speciellt tillfälle. Dahlin har skjortor i two ply som innebär att tråden är tvinnad två gånger istället för en, vilket gör att skjortan blir naturligt strykfri. Mönstrade skjortor har varit väldigt populära ett tag och är det fortfarande, snyggt om du vill bära till jeans eller chinos, snyggt under kavajen om du inte vill bära slips. Välj en ledigare skjorta i oxford eller bomull till dina chinos. Linneskjortan är ett måste på våren, skön sval och snygg. Så kallade overshirts har blivit väldigt populära och snygga att bära med en t-shirt under, de är också ett ledigare alternativ till kavajen.
Hitta din favoritskjorta från bl.a. Bruun & Stengade, Tiger of Sweden, NN07Tommy Hilfiger och J.Lindeberg för att nämna några.