Kavajer

Vi har ett stort utbud av kavajer för män. Kavajen är ett basplagg som aldrig har gått ur tiden, tweedkavajen istället för jackan lite kyligare vårdagar är stilrent och snyggt, bär den med favoritjeansen och en snygg polo för en ”smart casual” look där du enkelt matchar med ett par snygga skor eller ett par sneakers för en ledigare känsla. Kavajer finns det gott om på nicco.se.

Vi har ett stort utbud av kavajer för män. Kavajen är ett basplagg som aldrig har gått ur tiden, tweedkavajen istället för jackan lite kyligare vårdagar är stilrent och snyggt, bär den med favoritjeansen och en snygg polo för en ”smart casual” look där du enkelt matchar med ett par snygga skor eller ett par sneakers för en ledigare känsla. Kavajer finns det gott om på nicco.se. Kostymkavajen kan används separat med udda byxor för en ledigare look. Kavajen gör att man känner sig välklädd även till vardags. Uddakavajen, blazern, är ett måste i garderoben, den som är lite mer vågad väljer en rutig kavaj som är snygg tillsammans med chinos och en enkel oxfordskjorta. Ett annat alternativ är en linnekavaj som alltid är fräsch under sommaren, bär den med en t-shirt och vita jeans för en skön sommarkänsla.
Vi på nicco.se hjälper dig välja den kavaj som passar dig bäst efter dina behov. Vi har kavajer från Tiger of Sweden, 2B2C och Selected.