Jackor

Herrjackan speglar vem du är, den ger första intrycket hos dig och jackan visar om du är klassisk, sportig eller har lite attityd. En snygg rock med tillhörande boots och byxor är ofta en lika vinnande kombination som en skinnjacka och ett par trendiga jeans. Nicco.se har jackor och rockar för olika tillfällen, din basgarderob bör innehålla minst två jackor, en till ledigare

Herrjackan speglar vem du är, den ger första intrycket hos dig och jackan visar om du är klassisk, sportig eller har lite attityd. En snygg rock med tillhörande boots och byxor är ofta en lika vinnande kombination som en skinnjacka och ett par trendiga jeans. Nicco.se har jackor och rockar för olika tillfällen, din basgarderob bör innehålla minst två jackor, en till ledigare tillfällen som tål väder och vind för promenader eller om du cyklar till och från jobbet och en lite snyggare jacka eller rock att använda tillsammans med t.ex. kavaj till tillfällen när man behöver vara lite mer formellt klädd, till middagen eller till mötet på jobbet.
På nicco.se hittar du snygga rockar från J.Lindeberg och Tiger of Sweden, sportigare jackor från NN07 med full funktion som tejpade sömmar och tyg som är vindtätt och andas, både snygga och praktiska på samma gång. Tommy Hilfiger och Selected har både stilrena jackor och jackor som är sportiga, skinnjackor med mer attityd hittar du från Jofama. Herrjackan är en av vårens viktigaste plagg och välj den med omsorg och efter dina behov, vi på nicco.se guidar dig gärna till den perfekta herrjackan.