Chinos

Chinos, vad är skönare och enklare att bära än ett par snygga chinos. Perfekt till den udda kavajen eller för en med klassisk look med en oxford skjorta till. Chinos är den perfekta byxan för jobbet med kavaj eller till vardags med favoritskjortan eller stickade tröjan. Kavla upp benen lite för en ledigare stil, du är alltid välklädd med en snygg chinos. Chinos har blivit en klassisk byxa

Chinos, vad är skönare och enklare att bära än ett par snygga chinos. Perfekt till den udda kavajen eller för en med klassisk look med en oxford skjorta till. Chinos är den perfekta byxan för jobbet med kavaj eller till vardags med favoritskjortan eller stickade tröjan. Kavla upp benen lite för en ledigare stil, du är alltid välklädd med en snygg chinos. Chinos har blivit en klassisk byxa som bör finnas med i var mans garderob. Chinos har fått sitt namn av tyget som det började tillverkas av, bomull från Kina, det blev chinos. Enligt tradition tillverkas chinos av bomull, men nu är det vanligt med chinos i olika kvalitéer.
På nicco.se har vi chinos för alla tillfällen med skön stretch och olika passformer. Den trendige hittar något kortare chinos med smalt eller rakt ben, vill du ha en mer klassisk chinos har vi många att välja på. Chinos är byxan som hamnar lite mitt i mellan casual och formell. En dressad men ändå avslappnad look. Hos oss på nicco.se hittar du chinos från bl.a. NN07, J.Lindeberg, Tommy HilfigerSelected och byxspecialisten Alberto.