Tröjor

Tröjan, stickad i bomull, ull eller lin? Möjligheterna är många när det kommer till val av tröja. Under mer kyliga tillfällen är en stickad tröja i ull oftast ett säkert kort som håller stilen och värmen på plats, eller varför inte en mysig polotröja i härliga nyanser? Oavsett vilken look du letar efter eller vilken årstid det är kan du hitta det mesta bland vårt sortiment av tröjor för dam.

Tröjan, stickad i bomull, ull eller lin? Möjligheterna är många när det kommer till val av tröja. Under mer kyliga tillfällen är en stickad tröja i ull oftast ett säkert kort som håller stilen och värmen på plats, eller varför inte en mysig polotröja i härliga nyanser? Oavsett vilken look du letar efter eller vilken årstid det är kan du hitta det mesta bland vårt sortiment av tröjor för dam. För våren är en tröja i lin ett säkert val, du hittar fina tröjor i lin från Part Two hos oss på nicco.se. Kombinera med en topp eller skjorta under till ett par jeans. Tröjor i bomull är skönt att bära, inget som kliar och de är lätta att tvätta.
På nicco.se hittar du flera olika tröjor i bomull, välj bland välkända varumärken som Selected Femme, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger. Bär du en kjol bör du välja en tröja som är lite kortare som framhäver kjolen, alternativt stoppa ner tröjan framtill i kjolen för att markera midjan något. När det är svala sommarkvällar passar det perfekt med en tröja i ull eller kraftigare bomull. Tröjor i härliga vårfärger i olika modeller hittar du hos oss på nicco.se.