T-shirts & toppar

Toppen är ett mycket användbart plagg som du aldrig kan ha för många av. Ett härligt plagg som går att använda till i princip vad som helst, antingen som en långärmad eller kortärmad, det är ett plagg som är perfekt under en kavaj eller kofta. Jeansen får en klassisk, enkel look med en vit t-shirt till. Välj en t-shirt med tryck om du vill vara lite mer modemedveten eller

Toppen är ett mycket användbart plagg som du aldrig kan ha för många av. Ett härligt plagg som går att använda till i princip vad som helst, antingen som en långärmad eller kortärmad, det är ett plagg som är perfekt under en kavaj eller kofta. Jeansen får en klassisk, enkel look med en vit t-shirt till. Välj en t-shirt med tryck om du vill vara lite mer modemedveten eller om du vill framhäva ett speciellt budskap eller personlighet. En damtopp i siden eller viskos är snyggt till kjol eller under en klänning som bärs uppknäppt med byxor till. Kort och gott så är toppen toppen! Det är ett plagg som alltid är bra att ha till hands för variationens skull.
Hos nicco.se hittar du toppar från en rad välkända varumärken, fina toppar och t-shirts, både mönstrade och enfärgade i linne hittar du från Part Two, eleganta toppar med lurex finns från Mos Mosh de riktigt snygga för att göra kavajen lite mer vardagsfestlig. Enkla t-shirts och toppar hittar du från Selected Femme.
Vi hjälper gärna till att hitta den perfekta toppen till just dig. Kontakta oss på nicco.se om du behöver mer information.