Koftor & Cardigans

Cardigan eller koftan, samma ord för en favorit i garderoben, Koftor och cardigans är varma och mysiga plagg som är många kvinnors favorit i garderoben. Detta basplagg är otroligt användbart. Du väljer själv om du vill bära din kofta prydligt knäppt eller ledigt uppknäppt. Med en kofta i en stark färg kan du snabbt pigga upp vilken traditionell outfit som helst. För våren och sommaren

Cardigan eller koftan, samma ord för en favorit i garderoben, Koftor och cardigans är varma och mysiga plagg som är många kvinnors favorit i garderoben. Detta basplagg är otroligt användbart. Du väljer själv om du vill bära din kofta prydligt knäppt eller ledigt uppknäppt. Med en kofta i en stark färg kan du snabbt pigga upp vilken traditionell outfit som helst. För våren och sommaren väljer vi gärna en i lin eller bomull, vill du ha en mer dressad cardigan är en i viscose att föredra, ska du använda koftan till klänning är det snyggt med en kortare modell eller en som är knälång, så att den är lika lång som klänningen, gärna en i viscose som ger ett mer dressat intryck, de håller också färg och form i tvätt efter tvätt. En kofta i lin är mer avslappnad och passar perfekt till en enkel topp och jeansen. En favorit hos oss är koftjackan ifrån Isay, passar perfekt istället för jackan under våren och sommaren, snygg både till klänningen och till byxor, den finns i flera färger och håller färg och form under lång tid, har du en gång köpt en av dem vill du garanterat ha fler i någon mer färg.
Söker du en kofta till ett speciellt plagg eller till ett speciellt tillfälle? Kontakta oss på nicco.se vi har ett stort sortiment av koftor för alla tillfällen och i vår fysiska butik finns ännu fler att välja av från ledande varumärken.