Klänningar & tunikor

Klänningen är ett perfekt plagg, inget är så skönt att kliva in i efter jobbet som en skön klänning i något mjukt tyg, klänningen är ett plagg som är lätt att variera och passar till de flesta tillfällen, hemma, att bara mysa omkring i, eller välj en klänning som är knälång till den mer formella festen, det är också snyggt med en skinnbyxa eller smala byxor till för en tuffare look.

Klänningen är ett perfekt plagg, inget är så skönt att kliva in i efter jobbet som en skön klänning i något mjukt tyg, klänningen är ett plagg som är lätt att variera och passar till de flesta tillfällen, hemma, att bara mysa omkring i, eller välj en klänning som är knälång till den mer formella festen, det är också snyggt med en skinnbyxa eller smala byxor till för en tuffare look. Idag bärs även maxiklänningar året runt. Styla maxiklänningen med ett par jeans och en stickad tröja för att enkelt kunna bära den under de lite kallare månaderna. Klänningen till bröllopet kan vara både formell men också enklare. Vi har flera favoriter som kan passa till bröllopet; från bl.a. In-Wear, som har underbara och snygga men enkla trikåklänningar som passar till vardags med ett par enkla sandaler men blir också bröllopssnygga med höga klackar och festliga smycken till. Stockholms klänningsfabrik är en annan favorit med mönstrade klänningar som både är festsnygga och sköna.
På nicco.se hittar du klänningar för alla tillfällen och vi hjälper dig gärna att hitta din favorit, kontakta oss för råd.