Kjolar

Kjolen är ett svalt skönt plagg för våren och sommaren, ett plagg som är härligt att bära och tar fram det kvinnliga precis som klänningen gör. Bär kjolen med sneakers för en sportigare look, med klackar till fest, eller med ett par boots till vardags. Välj en kjol som passar dig. Fördelen med kjolen är att den enkelt kan bäras vid olika tillfällen, en skön vid kjol eller omlottkjol

Kjolen är ett svalt skönt plagg för våren och sommaren, ett plagg som är härligt att bära och tar fram det kvinnliga precis som klänningen gör. Bär kjolen med sneakers för en sportigare look, med klackar till fest, eller med ett par boots till vardags. Välj en kjol som passar dig. Fördelen med kjolen är att den enkelt kan bäras vid olika tillfällen, en skön vid kjol eller omlottkjol till sommarens varma dagar och härlig grillfester, en klassisk pennkjol är alltid rätt till de mer formella tillfällena, kjolen kan vara kort eller lång, ha volanger eller vara snyggt skuren på skrådden för en perfekt form. Kjolen i skinn eller mocka är både skönt och trendriktigt, bär med en enkel topp eller en snygg blus till. Den perfekta skinnkjolen hittar du hos oss från Jofama. Vill du ha en skön sommarkjol finns massor att välja på, hitta dina favoriter från In-Wear, Part Two, Levete RoomSelected Femme för att nämna några.
Välkommen att kontakta oss på nicco.se för att få hjälp att välja den perfekta kjolen till just dig. Vi har fler kjolar i vår fysiska butik i Halmstad.