Kavajer

Damkavajer kan väljas i det oändliga just nu, en kavaj kan man bära istället för en jacka, välj en kavaj i lite kraftigare tyg som tweed eller en snygg ruta och bär den med en halsduk istället för en jacka under lite varmare dagar. Trendmässigt kan kavajen just nu vara klassisk och bäras med byxa till, eller stor, oversized och lite längre i modellen och ska då gärna se en storlek för stor ut

Damkavajer kan väljas i det oändliga just nu, en kavaj kan man bära istället för en jacka, välj en kavaj i lite kraftigare tyg som tweed eller en snygg ruta och bär den med en halsduk istället för en jacka under lite varmare dagar. Trendmässigt kan kavajen just nu vara klassisk och bäras med byxa till, eller stor, oversized och lite längre i modellen och ska då gärna se en storlek för stor ut, och bärs bäst med en vidare byxa eller, för en ledigare look, till ett par jeans. Kavajen har blivit ett roligt basplagg i garderoben, som matchas med jeans, vida byxor eller som hel kostym eller över klänningen. Du känner dig snygg i en kavaj och den dressar upp nästan vilken outfit som helst.
På nicco.se har vi kavajer för de flesta tillfällen, välj en ledig kavaj i tvättad lin för en skön känsla till jeansen, Part Two har fantastiska kavajer i lin, i klassiska modeller och lite mer oversized kavajer. Mos Mosh står för de roliga kavajerna i klassiska passformer men härliga detaljer och rutor i läckra färger, de har också kavajjackor med fina detaljer i guld. Morris underbara rutiga korta kavajjacka vill ingen missa till våren, supersnygg att bära med byxa i samma mönster eller till jeansen för ett ledigare intryck. Selected Femme har bra baskostymer till ett bra pris om du inte använder kavaj så ofta men vill ha en som sitter snyggt och inte är för dyr.
Vill du ha ett nytt plagg som håller för våren, satsa på en ny kavaj, den gör att vilken outfit som helst känns ny. Vi hjälper dig gärna att hitta din favoritkavaj hos oss på nicco.se.