Skjortor

På nicco.se hittar du trendiga skjortor i flera olika färger och mönster från varumärken som Mos Mosh, Tiger Of SwedenSelected Femme och

På nicco.se hittar du trendiga skjortor i flera olika färger och mönster från varumärken som Mos Mosh, Tiger Of SwedenSelected Femme och Isay. Oavsett vilken stil du har så kommer du garanterat hitta skjortan du är ute efter hos oss!
Skjortan är ett tidlöst plagg som aldrig går ur modet utan för alltid kommer vara en obligatorisk del av garderoben. Beroende på tillfälle så kanske du inte vill komma alltför uppklädd och då passar en lite luftigare skjorta suveränt. En randig skjorta brukar passa perfekt för de mer avslappnande tillfällena medan en enfärgad är ett vinnande val för mer uppklädda sammanhang. En skjorta kan matchas med allt från slitna jeans till kostymbyxor för karriärkvinnan och kombineras med smycken eller andra accessoarer. Du kan stoppa ner den i byxorna eller låta den hänga fritt. Med skjortor kan du alltid experimentera för att hitta den stil som passar dig bäst. Tommy Hilfiger har snygga klassiska oxford skjortor perfekta till jeansen, från Levete Room hittar du lite lyxigare skjortor med sidenkänsla och från Part Two hittar du bl.a. sköna skjortor i svalt linne.
Vill du ha hjälp att hitta den perfekta skjortan till just dig, kontakta oss gärna.