Vi använder oss bara av säkra och beprövade betalsätt. Du ska alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

KORTBETALNING är det vanligaste sättet att betala på e-handel. Vi använder oss av Klarna checkout, där du betalar säkert med kryptering. Pengarna reserveras på ditt kort när du genomför köpet, vilket innebär att du inte kommer åt pengarna men att de heller inte har dragits. När vi har packat och skickat iväg varan från vårt lager dras pengarna från ditt konto. Vi sparar aldrig några kortuppgifter.

FAKTURABETALNING När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt

Få hem varan innan du betalar.

Betalningstid - alltid 14 dagar

Du behöver aldrig lämna ut dina kortuppgifter

Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen

Ladda ner dina fakturor från klarna.se

Möjlighet till delbetalning

En aviavgift på 5 kr tillkommer, vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär en kreditupplysning. Då kommer du att få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

SÅ HÄR GÅR DET TILL När du lagt dina varor i varukorgen och gått vidare till kassan väljer du Klarna Faktura. Skriv sen in dina personuppgifter och tryck på köp, då är köpet klart. Vid betalning med Klarna Faktura tillkommer en faktureringsavgift på 39:-

LEVERANSER

Alla paket skickas med DHL, leveranstiden är 1-3 vardagar. Alla varor är lagervaror och packas direkt vid beställning.